Kom ihåg!

Det enda som kan sätta stopp för att du ska ha möjlighet att uppnå något är dina egna förväntningar på dig själv.Tro på dig själv och du kommer mycket längre!

Dagens.Här är det tentaperiod och nu ska jag göra en stor kanna kaffe och ta tag i ännu ett plugg-pass. Hoppas att ni har det bra och att ni är kvar tills jag har mer tid för min älskade blogg ;) ♥

*Hoppas Ni har en underbar dag och att ni ser till att njuta av de små sakerna i livet! ♥

Stanna upp!I dagens samhälle springer vi runt och ska hela tiden nå nya mål, men idag vill jag att Du stannar upp.
Ta ett djupt andetag och inser hur mycket kärlek du har runt omkring dig. Jag vill att Du stannar upp när du har nått ett utav dina mål och inte bara stressar vidare. Hur ska vi bli nöjda om vi aldrig stannar upp? Näe, stanna upp och ta ett djupt andetag, inse vad du faktiskt har uppnått i ditt liv och njut av det.

Se till att samla energi ifrån dina framsteg!
Inse hur fantastisk du är!

Svalkande hälsodryck


Du behöver
En bit färsk ingefära
Socker
Hett vatten

Gör så här:

  • Skala ev ingefäran och hacka den i mindre bitar. Ca en deciliter ingefärshack är tillräckligt.
  • Lägg bitarna i en sil du sätter över en bunke.
  • Häll över kokande vatten, valfri mängd. Ingefäran ska täckas av vattnet. Låt vattnet ta smak av ingefäran ca en timma. Vill du ha stark smak låter du den stå och dra längre och tvärtom.
  • Ta bort silen och smaka av med socker. Vill du ha en söt dryck går det åt ca 1 dl socker.
  • Häll över drycken på flaska eller i en tillbringare. Servera iskall!
En perfekt hälsosam dryck att svalka sig med nu när värmen slår mot dörren. Eller varför inte göra en värmade dryck för de dagar då värmen känns långt borta och imunförsvaret behöver en extra kick. Enjoy!

Ingfära har många medicinska egenskaper och sägs vara bra för hjärtat, imunförsvaret, smärtlindring, illamående, åksjuka, inflammationer och mycket mer.

Det går också att lägga ingefäran direkt i vattnet och sedan sila bort bitarna. Blev drycken för starkt kan du späda med vatten.

Ett variant är att smaksätta ditt te med några bitar ingefära och ev en gnutta kanel. Ger en spännande orientalisk smak!


SommarinspirationLite härlig inspiration från House Doctors senaste catalog. ♥

Dagens tänkvärda


Tror du på att du är tillräckligt bra? Tror du på att ingenting är omöjligt eller förväntar du dig att det värsta ska ske? Det är läskigt vad våra tankar påverkar vårt liv, men det är också en oerhörd fördel att vara medveten om. Endast om vi är medvetna kan vi uppleva att det omöjliga blir möjligt och hur mycket vi egentligen kan få ut av livet.

RSS 2.0