Ibland är det lätt att vara hemmafru.


Knäck i mikron

ca 20st

1 dl Socker
1 dl Sirap
1 dl Grädde
1 msk Smör
0,5 dl Mandel

1. Blanda socker, sirap och grädde i en skål som tål mikrovågsugnen.

2. Ställ in i full effekt i ca 7-10 minuter beroende på vilken styrka din
mikro har.

3. Finhacka mandeln. Gör kulprovet efter ca 6 minuter,
är den inte riktigt klar, fortsätt i någon minut till.

4. Tillsätt sedan smöret och rör till en blank smet. Ha sist i mandeln
och fördela sedan knäcken i fina pappersformar.

Enjoy!

Kommentarer
Postat av: Maja

Men vilket sjukt bra tips :D

2010-12-06 @ 19:58:12
URL: http://majapaulsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0