Då var man här igen..

Oftast när jag inte sover två nätter i rad så brukar jag automatiskt vara helt knockad den tredje natten.. men efter att faktiskt ha somnat till, så vaknade jag efter knappt en timme av min onda dumma kropp och har ingen aning om hur jag ska kunna somna om. Är så trött och har så ont att jag mår illa. Nu blir det några avsnitt Desperate housewives som distraktion.

Hoppas ni drömmer sött! ♥

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag är helt ny i din blogg och är nyfiken på vad det är för smärtor du lever med. Om du vill får du lämna ett svar i min blogg, lär väl missa det du skriver här annars.

Anyway så har jag en massa erfarenhet av att leva i ständig fysisk smärta och har helt klart tilltro till att det kommer att bli bra. Ta hand om dig

2012-04-18 @ 10:59:56
URL: http://bloggpetra.blogg.se/
Postat av: Petra

Tack för svar :-)Smärtorna jag pratar om är diskbråck och fibromyalgi (även om jag fortfarande efter 8 år int alls förlikat mig med den skumma "diagnosen")

2012-04-25 @ 19:12:00
URL: http://bloggpetra.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag försöker hålla mig aktiv.. jag tror det är enda sättet att hålla sig ovan ytan. Det finns inget som blir bättre av att försöka vila sig i form. Då menar jag aktiv som i: promenader, göra stimulerande saker, ha kul, ibland lite träning. Vattengympa kan jag rekommendera! Skonsam träning.Äter värktabletter, men det tar förstås int bort all smärta... men topparna.Hur tacklar du smärtan?Trevlig valborg önskar jag dig :-)

2012-04-29 @ 12:12:13
URL: http://bloggpetra.blogg.se/
Postat av: asknfxlev

Pusuvizi oxiqoxo henayuh vojasiw ihuh lezefapow tojo ake dan.

2012-10-14 @ 17:38:12
URL: http://www.idojohota.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0